Nathalie Edqvist


Kontaktuppgifter

Mobil: 0763-43 43 19
Skicka e-post
Ålder: 20 år

Sysselsättning: 
Just nu jobbar jag som hästskötare hos Björn Goop där jag har 8 passhästar. 

Traverfarenhet:
Jag har kört ponnytrav sedan 8-års ålder. Tog ut kör- och montèlicens för stor häst 2016 och blev en av dom yngsta i landet att vinna lopp. Jag vann V75-lopp på Bjerke som 15-åring och fick senare veta att jag kommer bli den yngsta någonsin att göra det för att det hade blivit fel i systemet vid anmälan som släppt igenom mig när åldersgränsen är 16 år. Har B-tränarlicens och 11 hästar på listan. 

Egenskaper:
Glad, ödmjuk, hjälpsam, tävlingsmänniska med mycket humor.  Vad vill jag inom travsporten: Målet är ju att nån gång kunna leva på att ha hästar i träning och ha ett eget stall med några bra hästar som kan synas i större sammanhang.  Köra lite lopp och föda upp några föl varje år. 

Vad tänker jag om Travrikes Unga:
Tycker de här är en jätterolig satsning på dom yngre som vill synas mer och köra lopp. Jag kör gärna åt andra då man hela tiden utvecklas och lär sig något för varje lopp man kör. 

Hjälper gärna tränare med:
Kan hjälpa till med att köra lopp, snabbjobb, provlopp. Kan även hjälpa till med att rida in och testa hästar i montè. Har gått halva hovslagarutbildningen på strömsholm och kan sko både ponnys och storhästar om efterfrågan finns. 

Det vet du inte om mig:
Jag har ridit mycket hoppning och dressyr och gillar att utbilda travhästar till fina ridhästar efter tävlingskarriären, vilket jag också gör åt andra. 

Favorithäst:
Svårt att välja men våran egen kämpe Myran ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Förebild inom travsporten:
Min mamma Petra Edqvist är en stor Förebild och jag är så tacksam för all hjälp jag får av henne.