Våra andelsspel

Köp en andel och vinn tillsammans!


Neda ser du våra system till ordinarie V75-omgångar

Vi gör även system till V86, våra egna V64-tävlingar samt lite större travtävlingar.

Fräkke Fredrik 100 kr (Fredrik Arvidsson)
Delad spänning, dubbel glädje!
Ombudsavgiften går oavkortat till Travskolan så att fler i alla åldrar får uppleva hästar.

Jag kommer oftast att ha minst 2 spikar på detta system för att kunna gardera rejält i ett eller ett par lopp, är heller inte "rädd" för att spika en häst som inte är så hårt betrodd om jag tror på den. Kan inte garantera några storvinster, även om jag tror på det, dock kan jag lova att jag är ordentligt påläst inför varje omgång!

 

Wikens Värsting 150 kr (Mikael Wikstrand)
Jag är 27 år och ishockeyspelare i Färjestad BK med stort travintresse. Har varit travintresserad sen barnsben och varit på trav i hela mitt liv. Är hästägare och har en del kontakter med både tränare och kuskar i landet. Är alltid påläst och försöker gräva fram intressant info, kollar x antal timmar i lopparkivet. Spelar alltid efter mina egna idéer, får jag het info om en 10 %-are som jag tror mycket på så tvekar jag inte att spika.

Välkommen att prova en andel i mitt system!

 

Fräkke Fredrik TV-system 75 kr (Fredrik Arvidsson)
Detta V75-system avslutas alltid med två spikar i DD-loppen, ett s k "TV-system". Systemet säljs i 25 andelar, till skillnad från Fräkke Fredrik som säljs i 10 andelar.

Våra andelar köper du via följande länk atg.se/farjestadandelar 

 

Vad behöver jag för att kunna köpa en av era andelar? 
Till att börja med behöver du ett ATG-konto. Alla andelsköp görs via ditt ATG-konto på tillsammans.atg.se. Inloggningen till ATG Tillsammans är densamma som till ditt vanliga konto på ATG.se.

Om du inte har ett konto på ATG.se så kan du enkelt öppna ett konto HÄR.

När du har öppnat ett ATG-konto och har dina inloggningsuppgifter redo, blir du medlem i vårt lag genom att köpa en andel här.

Mitt lag har vunnit. Hur utbetalas vinsten? 
All vinstutbetalning sker automatiskt till ditt ATG-konto.
Vad menas med systemstorlek?
Med systemstorlek menas hur många andelar som ett system består av. Om du köper en andel i ett system med exempelvis systemstorlek 10 så innebär det att du får 10 procent av eventuell vinst.

VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE?