Gregers speltankar

Senast körde vi breddtrav med många fina prestationer. Så pass bra anmält så vi höjde upp antalet lopp från 9 till 10, vilket vi gärna gör fler gånger.
Vill även passa på att hylla en stor idrottsman som i helgen tog seger 8000 i karriären! En helt fantastisk prestation såklart! Man kan inte vara annat än imponerad av idrottsmannen, tävlingsmänniskan Björn Goop. En enormt proffsig människa som har en lägsta nivå långt över andras toppar enligt mig. Har förmågan att vara bäst när det gäller, allt välja rätt taktikval när det krävs som allra mest och förmågan att alltid ge hästen chansen att prestera på bästa vis. Så värd alla hyllningar han får och har fått.
En V64 kväll med många fina lopp, då även en slutsegrare i VF Amerikaresa skall koras. Jag tror på förhand att mannen med guldhjälmen kommer ha en mycket fin dag på tävlingsovalen!


V64-1

I inledningen väljer jag att sätta Andreas Lövdals springare 1 Maksi King som återkommer efter en paus och gör sin årsdebut. Imponerade stort i sina tidigare starter och från ett bra läge och hygglig i ordning så tror jag han segerstrider på direkten. Garderar dock med tre hästar. 2 Nyras Lars R är en jättefin häst som kommer i bra form. 5 Belgique som har stor kapacitet och kanske bara vinner detta, men ett litet frågetecken för mig efter senaste insatsen… Plockar även med 6 Observe’em som inte har någon vacker rad, men kunnande har den visat tidigare och normalt ett hett bud här.

 

V64-2

Ett vrålöppet lopp, där jag plockar 10 hästar! Klar förstahäst för mig är 2 Funny Money, som borde gått framåt med ett lopp i kroppen. Men absolut finns det frågetecken….så gardera på! 

 

V64-3

Här tror jag Björn har fått låna en norsk häst med bra chans att vinna i 2 Maybe Maven. Startsnabb, fin form och kvick i benen som skall slås från ledningen. Tror övriga får svårt att göra det. 5 Himalaya Sisu är en fin häst i bra form och den första utmanaren enligt mig. 6 Conrads Anette är en fin häst som kan öppna bra, sådär sist tycker jag. Spik för mig!

 

V64-4

Ny spik! 7 Pearl Silvio har varit riktigt bra egentligen hela karriären, men extra fin i de två seanste starterna som slutat med två segrar. Min teori är att BG blir släppt till ledningen och därifrån vinner Pearl Silvio sin tredje raka. Spik! Första motbudet är 5 Syrah, men gör sin årsdebut här…

 

V64-5

Ett fint kallblodslopp som blir en norsk uppgörelse. Även här blir BG min tipsetta med 3 Midnatt Tulla. En häst som sett jättefin ut på slutet och har givit 2 segrar på sina tre sista starter. Jag vet att det är en spårtrappa och lite hårdare hästar med sämre lägen. Men jag tror att BG hittar till ledningen i tidigt skede och därifrån har han bra chans att vinna. Motstånd saknas dock inte! Både 7 Asakstjerne och 8 Troll Tundra är i riktigt bra slag för dagen och kan mycket väl vinna med klaff på vägen 8 Troll Tundra känns dock enligt mig lite bättre på kort, oerhört speedig, men nu är det 2140… Måste även plocka med 12 Voje Linn som var enormt fin senast vid sin vinst på 23,3 över 1609 meter, inte alls ofarlig med rätt resa och lucka 300 kvar.

V64-6

Väldigt öppen och svår avslutning. Bästa hästen är 3 Famous Photo L.A, men den har problem att hålla stilen ofta. Fart så det räcker finns! 5 Bowling Orlando sitter troligen i ledningen, men lite tveksam vinnarskalle på den enligt mitt tycke. Gardera loppet så mycket ni kan, kan smälla rejält här faktiskt!

 

V64-förslaget 

V64-1: 1-2-5-6
V64-2: 1-2-3-4-5-6-7-10-11-12
V64-3: 2 Maybe Maven
V64-4: 7 Pearl Silvio
V64-5: 3-7-8-12
V64-6: 2-3-4-5-7-9

960 rader

Dagens vinnare: 7 Pearl Silvio (V64-4)
Dagens roliga: 12 Voje Linn (V64-5) 

 

 

Första start 18.20, V64-1 kl. 19.30, varmt välkomna!