Gregers speltankar

En breddloppsdag med härlig inramning och engagemang från Wenche och Göran på Färjestad Rid & Trav. Vi är evigt tacksamma för att ni förgyller travkvällen på Färjestadstravet på måndag!
Ingen lätt V5-omgång som stundar och även om omsättning inte blir hög så kan det ge fina pengar om man lyckas pricka in alla vinnaren under kvällen.


V5-1

I inledningen känner jag att jag vill spara lite streck till andra lopp och därmed lite kort på tre hästar, borde räcka långt men långt ifrån säker på det. Streckar 3-5-7, hästar med bra lägen bakom bilen och de är väl tre hästar som ändå känns kommer vara långt framme, förhoppningsvis finns vinnaren inom dessa tre.

V5-2

I andra avdelningen tror jag väldigt mycket på Anders Svanstedts häst 2 Diamond of Joy som duktiga Elisa Svensson sitter upp bakom. Stod för en riktigt bra avslutning sista 6-700 m senast från köposition som räckte till ett fjärdepris på 16,0. Från ett bra läge och görs en liknade prestation så bör Elisa ha god chans att vinna loppet. Valde dock att plocka med ytterligare två hästar på lappen om det på något sätt skulle strula för Elisa på vägen.

V5-3

Ett vidöppet lopp! Strecka så många ni kan, vinnaren här kan säkert bidra till en fin utdelning för V5. 5 Miss Sharon snor säkert åt sig ledningen, men måste få bestämma för att hålla hela vägen över 2140 m. Tipsettan 7 Nibali Vivantis besitter fin fart och kapacitet, 10 Good Express med flyt på vägen, 4 Mario Andretti är jämn och säker och kan räcka till ny vinst för Andreas…buden är många.

V5-4

Spik på Erik Berglöfs 8 Billy Idol Jet! Han är rikast i fältet och därmed lottats till det sämsta läget bakom bilen. Nu tror inte jag det spelar någon roll för utgången, då han möter ett överkomligt motstånd. Spik!

V5-5

I avslutningen känns det på förhand som 4 Abbe av Sweden har bra chans att sno åt sig ledningen och därmed även bra chans att vinna loppet. Utmanas från start gör han av i första hand  5 One Direction, men jag tror att han lyckas hålla den utanför sig. Om det skulle bli tuff inledning så plockade jag även med två spurtstarka herrar i 2 och 8.

 

Bästa spiken: V5-4 8 Billy Idol Jet

Måste på kupongen: V5-2 2 Diamond of Joy

 

Lycka till med spelet!