Gratis inträde till Unionstravet för alla hockeysupporters!

Färjestadstravet vill fortsätta att fira SM-guldet och har därför valt att bjuda alla som vill ha en travupplevelse innan hockeymatchen på gratis inträde mot uppvisande av sin matchbiljett.


Den 17 september går årets Unionstrav av stapeln på Färjestadstravet. Senare på dagen spelar de svenska mästarna, Färjestad BK sin premiärmatch för säsongen. Detta ska firas stort och därför ger vi alla som har lyckats att få en hockeybiljett till dagens match, även möjligheten att gå och se på trav timmarna innan matchen.

- En sådan här dag vill vi ge ALLA möjligheten att se vår nya världsstjärna San Moteur och vi kommer att bjuda på travsport i absolut världsklass! På området kommer det finnas flertalet serveringsområden, öltält, trubadur och ett gratis område med aktiviteter för barnen. När det gäller spel så har man möjlighet att spela här på plats på såväl hästar som på hockeyn, säger Marie Svenson/travbanechef.

- De som ska på hockey kommer hinna se vår nya världsstjärna San Moteur och nästintill alla V75-lopp innan det är dags att springa över gatan. Vi vill att det ska bli en riktig folkfest, och ju fler som är på plats och firar dagen med oss, desto roligare, tillägger Michaela Ambjörnsson, marknadskoordinator.


Läs mer om Unionstravet här

Publicerad torsdag 1 september 2022.