17 september, 2022

Välkommen till Unionstravet med höstens STL-lopp!

Publik på plats 

Publikområdet öppnar 12:30.

På publikområdet kommer det att finnas flertalet severingsställen både med hamburgare, korv och husman. Ett av serveringsställena kommer vår nya samarbetspartner Spendrups att stå med sina Ice-bars där man häller upp sin egna öl. På det området kommer även någon sorts underhållning att finnas. 

Under dagen kommer flertalet utlottningar och tävlingar att utföras. 

I entren finns det en spelterminal som ni kan spela på. I och med att vi enbart har en terminal är det digitalt spel som ändock rekommenderas. För att spela med oss gå in HÄR

Parkering

Parkeringsplatser finns på södra och norra drive-in för 50 kr men de går ej att boka på förhand, utan det är först till kvarn på tävlingsdagen som gäller. Parkeringsplatser finns också utanför området på "FBK:s" parkering (norra och södra) för 50 kronor.

Barnområdet

På området kommer det att finnas hoppborg för barn upp till 4 år, 13,5 meter lång hinderbana, möjlighet att köra ponnyhästar, klappa hästar, fiskedamm, tävlingar och det kommer också att bjudas på popcorn. Mer information om barnområdet kommer närmare. 

Restaurangen

Välkomna till vår travrestaurang från klockan 13.00 där 3-rätters serveras. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor ring restaurangen på 054-29 20 25. Entréingång via restaurangentré (skyltat).  

Meny 

Förrätt: Burrata på salladsbädd med tomat, toppad med flingsalt och olivolja 

Huvudrätt: Hjort med kantarellsås, potatiskaka och höstens primörer 

Efterrätt: Cheeskake med hjortron och citronmeliss 

Café Copiad 

I priset på 299 kr ingår entré till Unionstravet,  plats i Café Copiad för 1 person, 1 dagens husman och program. Begränsat antal platser och först till kvarn. 

ST-kort/stallbacken 

Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort på Svensk Travsport för att komma in gratis hos oss (inkl. stallbacken på årets alla travdagar! 

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.