Gulddivisionen

Färjestadstravets största samarbetspartners utgör företagspoolen Gulddivisionen.
Färjestadstravet är i många avseenden en unik möjlighet för företag och organisationer att maximera sin varumärkesexponering, men ska också vara en möjlighet till att effektivt kunna knyta nya kontakter och som i slutändan även kan skapa nya affärshändelser.


Färjestadstravets företagspool – Gulddivisionen 

Färjestadstravets största samarbetspartners utgör företagspoolen Gulddivisionen. Tillsammans genererar dessa partners ett stort och ytterst viktigt ekonomiskt tillskott, dels för den dagliga driften men också i arbetet att fortsätta utveckla Färjestadstravet till en mer komplett arena för möten, upplevelse och nöje. 

För Färjestadstravet är det naturligtvis viktigt att samarbetspartners känner att genomförda marknadsinsatser genererar ett positivt utfall, men det är även lika viktigt att samarbetspartners trivs, mår bra och känner att samarbetet också frambringar en rad andra värden. 

Färjestadstravet är i många avseenden en unik möjlighet för företag och organisationer att maximera sin varumärkesexponering, men Färjestadstravet ska också vara en möjlighet till att effektivt kunna knyta nya kontakter och som i slutändan även kan skapa nya affärshändelser.

Av den anledningen satsar Färjestadstravet ännu mer på omfattande relationsbyggande insatser, och där samarbetspartners alltid ska stå i fokus. Att vara samarbetspartner med Färjestadstravet ska inte bara vara av ekonomisk karaktär utan även trivsamt och en plattform för nya affärsrelationer.

Som medlem i Gulddivisionen äger företaget rätt till en rad olika förmåner, bland annat:

  • Reserverad parkeringsplats med företagslogotyp. Parkeringsplatsen gäller för såväl vid Färjestadstravets tävlingsdagar som vid Färjestad BK:s hemmamatcher. Den reserverade platsen finns belägen utanför Färjestadstravets totobyggnad, mitt emot Löfbergs Arena.
  • Logotypexponering på färjestadstravet.se, baksidan av travprogrammet och i trappan till travrestaurangen.
  • Inbjudan till travgalan, dagstur till Olympiatravet samt andra temakvällar.
  • Tipstävling under året med arrangerad resa av Färjestads Travsällskap tillsammans med Gulddivisionen. Vinnaren bjuds på resa!
  • VIP-kort som ger dig och ditt sällskap (max 4 personer per företag) fri entré med travprogram, 15% rabatt i Travrestaurangen (ej V75-dag) och tillträde till stallbacken. 
  • VIP-inbjudan till större tävlingsdagar, temadagar och aktiviteter som vi arrangerar under året.
  • Inbjudan till andra travresor, bland annat Elitloppet, Olympiatravet, Prix d`Amérique mm.

Vid frågor eller offert, kontakta Michaela Ambjornsson.