San Moteur bjuder på entré till Färjestadstravets sommartrav med V75!

Färjestadstravet har den stora glädjen att presentera en dubbeltravhelg fredagen 28 och lördagen 29 juni. Det blir två dagar fyllda med fantastisk travsport och aktiviteter för hela familjen. Vår världsstjärna San Moteur återvänder till banan efter förra årets skada och för att fira det bjuder han alla fredagens V64 besökare på en biljett som ger gratis entré till lördagens trav med V75!


Fredag den 28 juni: Årsdebut för San Moteur. Helgen inleds med kvällstrav och V64, där San Moteur gör sin efterlängtade årsdebut. Färjestadstravet, tillsammans med San Moteurs ägargäng med Håkan Arvidsson i spetsen, skötaren Jessica Jonsson och tränare/kusk Björn Goop vill bjuda alla som kommer på fredagens trav på gratis entré till lördagens V75-tävlingar. Fredagskvällen kommer att vara fylld med spännande travlopp. Restaurangen är självklart öppen och på uteserveringen ”50-kvar” kommer det vara trubadurunderhållning mellan loppen, för att få stämningen på topp!

Lördag den 29 juni: V75 och sommarfest för hela familjen. Klockan 12.30 öppnar dörrarna till sommarens stora travfest, som består av V75 med både finaler i STL och E3. Dagen till ära har vi förberett ett omfattande utbud av aktiviteter för hela familjen. Följ travet från första parkett i restaurang Race Course eller häng på något av våra serveringsområden ute på publikplats!

För de små har vi ordnat ett barnområde med gratis aktiviteter bakom ”Skänken”. Där kan man få prova att köra och rida någon av travskolans ponnys. Det kommer finnas hoppborg, hinderbana, käpphästar och ett fotbollsspel. Jumpyard och Brigadmuseet finns på plats hos oss och det bjuds på både popcorn och fiskdamm! Under dagen kommer det även finnas chanser att vinna fina priser i våra utlottningar.

Vi ser fram emot att få välkomna er till en oförglömlig helg på Färjestadstravet, så ta med familjen, kompisarna eller hela tjocka släkten och upplev spänningen, gemenskapen och den unika möjligheten att få se San Moteur återvända till tävlingsbanan!

Publicerad torsdag 13 juni 2024.