Albin på Travcashs tips inför helgen!

Albin har som vanligt heta tips inför V75 och inför vårt Unionstrav skickar han med oss några tips.


Inför Unionstravet med V75-spel bjuder vi på gratis analys från Albin på Travcash.se som har flera miljonvinster i bagaget och bland annat synts i Aftonbladet och Expressen för dessa.

Bästa spiken

7 Tanken Bork (V75-6) är antagligen Skandinaviens ohotade etta just nu. Med hjälp av sin startsnabbhet kommer spår sju knappast bli en fälla, och hur mycket mitt hjärta än vill få till en svensk seger här så tror jag norrmännen får se sin ljuspälsade kallblodsstjärna vinna enkelt här.

Kompletterande spiken

6 Imperatur Am (V75-5) blev bortkörd senast men får tillbaka ordinarie kusk nu. Han är härdad mot topphästar och såg fin ut som fastlåst i Jubileumspokalen. Trots det är han “bara” i Silver, och när värsta motståndaren drog nitlotten spår 12 i lottningen, så är det bara att blåsa på mot spets och köra där. För inte vill väl någon ha den här hästen utvändigt om sig?

Skrällbuden

7 Jimbaran Zon (V75-1) gjorde ett topplopp senast och vann överlägset. Har ett smaskigt läge med springspår här och dessutom kryddar man med barfota runtom. Kan bli galopp eller jättebra! I samma lopp vill jag också påminna om att 10 Vallatonian var fyra i Norskt Travderby, men trots det kvar i ganska låg klass. Kan även han bli en rysare!

3 Effective (V75-2) var inte bra senast, men hade en halsinfektion och är förlåten. Tack vare plumpen i protokollet blir han mindre påpassad på spelet den här gången och det är bara att tacka och ta emot. Läget är perfekt och det är bara att hoppas att han inte tappat för mycket under infektionen, för då kommer han göra upp om segern.

Tänk på att…

10 Excusez Moi (V75-7) satt bombfast med sparade krafter senast. 

 

Lycka till på spelet och glöm inte bort att njuta av de fina hästarna!

Vill ni haka på Färjestadstravets andelsspel finns de här!

Publicerad tisdag 19 september 2023.