Nytänk på Färjestad


Arbetet mot framtida travbanan är igång

Färjestads travsällskaps arbete med att utveckla travbanan framåt är i full gång. Vi har beslutat att vara kvar på Färjestad och kommer därför satsa på att förbättra vår anläggning i etapper de kommande åren, för att möta framtiden. Travbanan har cirka 40 travdagar under året och därav tittar vi över möjligheten att anordna andra större evenemang.

  • Redan under hösten började vi aktivt arbeta med att se över möjligheten till att anordna stora evenemang och event. Vi har haft några större företagsevent och ser fram emot att genomföra både husbilklubbens årliga träff och Sola Springmeet 2023. Vi har stora ytor som öppnar upp för oändliga möjligheter! Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser, konstaterar Marie.

 

  • Även publikfrågan är en svår nöt att knäcka för travet i stort och vi är nu inne i ett intensivt arbete för att ta oss ann frågan. En start är att vi har köpt uteserveringen av Brasseriet. Den kommer att monteras under våren och detta öppnar upp för att kunna erbjuda besökaren en mer hästnära upplevelse samtidigt som man avnjuter mat och dryck, säger Michaela

Förutom uteserveringen kommer Färjestads travsällskap arbeta på ett annat sätt gällande kundresan och paketering av mat och dryck, med ett första fokus på Långfredagstravet.

Publicerad tisdag 7 februari 2023.