Vill du jobba som personal på travet i Värmland/Dalsland?

Banorna i regionen söker personer som vill arbeta på olika positioner under en tävlingsdag och med utbildning. Sök till en enskild bana med möjligheten att arbeta på flera för den som vill.
Årjängstravet – Åmålstravet – Arvikatravet – Färjestadstravet


Kravbild - Olika poster kräver olika kompetens och erfarenhet och därför söker vi olika typer av personer. Vi söker även personer med andra kvalitéer som kan passa hos oss, exempelvis domare inom andra sporter, hästkunniga generellt, travsportsaktiva, travsportintresserade och liknande.

Man måste inte vara kunnig inom trav på alla poster, kravbilden varierar.

Arbetsmängd
- Hur mycket du vill arbeta kan variera, vi söker dig som vill arbeta på en bana eller på flera och det finns möjlighet att arbeta varierad mängd.
Vi söker både ordinarie personal och ersättare.

Erbjuder dig – Travbanorna erbjuder dig utbildning, avtalsenlig lön och en arbetsplats med teamkänsla som vill utvecklas.

Vi rekryterar till:
Tävlingsfunktionär -ex på funktioner:
Måldomarnämnd – Bandomarnämnd – Starter – Ekipage/stallbackskontrollant - Provtagare
Övrig Tävlingsfunktionär-ex på funktioner: – Inskrivningen – Entrén – Målkameran – Resultatskrivning – Speaker och referent

Utbildning – ex på funktioner: Ledare på Travskolan, både enskilda tillfällen och terminskurser – Mentorskap inom Travskolan – Coacher nya licensinnehavare

Veta mer? Vill du veta mer om vad de olika arbetena innebär och lämna intresse, eller känner du någon som du kan tipsa om som skulle passa in?

Kontaktpersoner för frågor och intresseanmälan
Marie Florqvist, Arvikatravet och Färjestadstravet
054-29 20 05
Skicka e-post

Linda Henriksson, Åmålstravet
0532-166 40
Skicka e-post

Sandra Edvardsson, Årjängstravet

0573-63 85 62
Skicka e-post 

Publicerad fredag 19 februari 2021.