Viktig publikinformation!

Sedan de ny publikrestriktionerna infördes har vi bestämt att följande gäller för att få till ett så säkert evenemang som möjligt för våra besökare.


Entré och krav på vaccinationspass och ID-handling gäller fortsatt
Entré för både gående och bilar till publikområdet ska ske i norra drive-in. Sedan tidigare har Svensk Travsport beslutat i samråd med travbanorna att all publik som är 18 år eller äldre ska visa vaccinationsintyg och ID-handling när man ska in på området och detta gäller fortsättningsvis också. ID-handling  kan också krävas för dig som är under 18 år för att stärka din ålder.

Totohallen
I och med att det nu har ställts krav på anvisade sittplatser om man kan sitta inne och vi ej har totohallen bokningsbar (som de har i exempelvis hockeyhallar) har vi valt att stänga totohallen tills vidare. Det finns dock möjlighet att gå upp i vår restaurang och titta på travet därifrån.  

Restaurangen
I restaurangen krävs ej vaccinationsintyg sedan tidigare beslut och alla som ska till restaurangen går genom restaurangingången. Dock finns ej möjlighet till spel i spelteminal för restauranggästerna.

Toaletter
Toaletter finns på norra gaveln på restaurangbyggnaden och en handikapptoalett finns i entrén.

Prisutdelning
Kommer att ske som vanligt i vinnarcirkeln.

 

Ni har hört det förut och kommer säkerligen att höra det igen:

Tänk på att hålla avstånd när ni är på plats hos oss och känner ni er minska sjuka önskar vi att ni stannar hemma och tittar på oss från soffan.

 

God jul och gott nytt år!

 

Publicerad torsdag 23 december 2021.