En förändring i organisationen framåt

Nu i augusti sker det några förändringar i vår organisation.


Då vår travskoleansvarig Julia Eriksson ska ha barn i september har Emelie Florqvist, som till vardags är ansvarig för travskolestallet påbörjat en överlämning från Julia. Emelie kommer från och med september att bli vikarierande utbildningsansvarig och vara det under ett års tid. Som vikarierande stallansvarig har vi Anna Rönning, som många på stallbacken redan känner till. På Marknad kommer Michaela Ambjörnsson att starta sin tjänst från och med måndag den 16 augusti. Marie Svensson kommer i och med det att släppa delar av marknad för att istället fokusera mer på anläggning och det övergripande ansvaret i rollen som travbanechef.

Vi kommer självklart att sakna Julia under detta år, men vi räknar med att hon kommer att vara inne ofta med sin bebis. 

För mig känns det jättebra att Emelie Florqvist tackade ja till vikariatet som travskoleansvarig, då hon kan travskolan utan och innan.  Hon har arbetet nära Julia under en längre tid och funnits på stallbacken i många år, så häst är en mycket stor del av hennes liv och vardag. Vi hade också turen att få Anna Rönning på vikariatet som stallansvarig. Anna har många års erfarenhet, har varit en av landets bästa montéryttare och tagit emot flertalet priser för sina prestationer under åren.

Michaela har jag lärt att känna då hon i några år har arbetet på KN Radio med marknad och sälj. Hon har ett brett kontaktnät, sprudlar av idéer och jag tror vi kommer att komplettera varandra riktigt bra.

Emeile Florqvist Anna Rönning Michaela Ambjörnsson


Jag vill hälsa alla välkomna och hoppas att vi snart även får tillbaks hela vår publik utan restriktioner.

/Marie Svensson
Travbanechef

Publicerad fredag 13 augusti 2021.