Är ditt intresse hästar och barn/ungdomar? Se hit!

Färjestads travskola ligger inne på Färjestadstravets stallbacke där vi har tillgång till stall som är anpassade för våra travskolehästar. I dagsläget har vi tre shetlandsponnyer, tre gotlandsruss och ett varmblod. I anslutning till vårt utbildningsstall ligger vår teorilokal och inom en snar framtid hoppas vi på nya fräscha lokaler.


Vi söker nu dig som är både häst och barn-/ungdomsintresserad för arbete som ledare på vår travskola. Har du även travbakgrund är ett plus. Som ledare hos oss kommer du att lära ut säker hästhantering – hur vi sköter om hästen i stallet, viktig kunskap om hästen och hur man kör. Vi tycker att alla dessa delar är viktiga så att varje elev får en helhetsbild av livet med hästar och trav.

För oss är det viktigt att skapa en gemenskap för alla, så att vi kan glädjas i vår verksamhet tillsammans med hästarna och att alla är nöjda med vår utbildning. Vi erbjuder kurser för alla åldrar från fyra år och uppåt och som ledare är det därför viktigt att man är mycket ansvarstagande. Arbetstiderna kommer att vara både vardag och helg och vi försöker att anpassa schemat så att det passar alla ledarna. Som ledare är det också viktigt att du är engagerad och driven i ditt arbete för att alla ska känna sig välkomna och utvecklas under sin tid på travskolan. Finns det intresse hos dig att enbart ha kurser för vuxna har vi också behov av ledare till dessa kurser.

Behovsanställning, tillträde när kurser påbörjas. Lön enligt kollektivavtal per timme.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Utbildningsansvarig Julia Eriksson 076-800 96 12

Vi vill gärna ha ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och dina erfarenheter skicka e-post så snart som möjligt, då rekrytering startar snarast.

Publicerad torsdag 16 januari 2020.