Meny vecka 13 |
Måndag 27 mars |
Pankostekt kyckling serveras med örtrostad potatis, Ugnsbakad koljafilé serveras med rostade rödbetor, |
Tisdag 28 mars |
Raggmunk med fläsk & lingonsylt alt. Friterad fish n chips serveras med gröna ärtor, mynta, |
Onsdag 29 mars |
Stekt pepparbiff serveras med rosépepparsås, cognaclingon, dillpicklad gurka & hemlagat potatismos Krämig kycklingpasta med vitlök, soltorkade tomater, fetaost, basilika & spenat |
Torsdag 30 mars |
Jordärtskocksoppa som med strimlat fläsk, rostade frön & krutonger, serveras med kökets pannkakor, sylt & grädde Nattbakad högrev & grillad citron serveras med örtsmakande färskostkräm samt ljummen potatissallad |
Fredag 31 mars |
Stekta fläskkotletter serveras med friterad klyftpotatis, kanelstekta äppelklyftor, haricotsverts & rödvinssky Ugnsbakad torsk i Sandefjordsmörsås, hackat ägg & pepparrot serveras |
Varje dag serveras även salladsbuffé, smör, bröd,
egen tappat vatten, kaffe samt hembakad dessert.
Pris: 125 kr per person & Take Away 116 kr
Öppettider: Måndag – Fredag 11:30 – 14:00