Lunchmeny vecka 49 |
Måndag |
Köttbullar, färskpotatis, gräddsås, rårörda lingon & pressgurka Gratinerad torskfilé med västerbottenost & dill serveras med vitvinssås & dillkokt färskpotatis |
Tisdag |
Raggmunk med fläsk & lingonsylt alt. Brunabönor, löksås, nävgröt & kokt potatis Pulled pork serveras med pommes frites, dirty majo, picklad gurka & lök
|
Onsdag |
Dillstuvad potatis med isterband & picklade rödbetor Helstekt fläskytterfilé med ädelostsås, rostad potatis & rostade grönsaker
|
Torsdag |
Boeuf bourguignon med potatispuré & picklad rödlök Sötpotatissoppa med kikärtor & jordnötssmör. Till detta serveras även varje torsdag nystekta pannkakor
|
Fredag |
Fredag: Lunchjulbord 325:- Race Course dukar upp det bästa ifrån julbordet. Sill, lax, ägghalvor, krämer, paté, Janssons frestelse, köttbullar & prinskorv Eller Ugnsrostad kyckling, rostad potatis & pepparsås ”på tallrik” 135: -
|
Varje dag serveras även en stor varierad salladsbuffé med flera sorters bröd, smör, röror & krämer, egen tappat vatten, kaffe samt hembakad dessert.
Välkomna och smaklig spis önskar vi på Race Course & Färjestad Travbana
Pris: 135 kr per person & Take Away 125 kr
Öppettider: Måndag – Fredag 11:30 – 14:00