Karlstads goaste lunchbuffé!

Välkommen till en lunchbuffé som slår allt och som om det inte var nog bjuds det alltid på hembakad dessert!

RaceCourse_logo.jpg

Meny vecka 13

Måndag 27 mars

Pankostekt kyckling serveras med örtrostad potatis,
dirty mayo & japansk rödkålssallad

Ugnsbakad koljafilé serveras med rostade rödbetor,
kokt dillpotatis & eldad chevrécrème

Tisdag 28 mars

Raggmunk med fläsk & lingonsylt alt. 
Fläsk med brunabönor el löksås & kokt potatis

Friterad fish n chips serveras med gröna ärtor, mynta,
citron, remouladsås & dillkryddade pommes frites

Onsdag 29 mars

Stekt pepparbiff serveras med rosépepparsås, cognaclingon, dillpicklad gurka & hemlagat potatismos

Krämig kycklingpasta med vitlök, soltorkade tomater, fetaost, basilika & spenat

Torsdag 30 mars

Jordärtskocksoppa som med strimlat fläsk, rostade frön & krutonger, serveras med kökets pannkakor, sylt & grädde

 Nattbakad högrev & grillad citron serveras med örtsmakande färskostkräm samt ljummen potatissallad

Fredag 31 mars

Stekta fläskkotletter serveras med friterad klyftpotatis, kanelstekta äppelklyftor, haricotsverts & rödvinssky

 Ugnsbakad torsk i Sandefjordsmörsås, hackat ägg & pepparrot serveras
med dillkokt potatis

Varje dag serveras även salladsbuffé, smör, bröd,
egen tappat vatten, kaffe samt hembakad dessert.

Pris: 125 kr per person & Take Away 116 kr
Öppettider: Måndag – Fredag 11:30 – 14:00