Lunchmeny vecka 48 |
Måndag |
Pasta carbonara med tärnat sidfläsk, äggula, basilika & parmesan Rimmad oxbringa, rökt dijoncrème & hemlagat rotmos |
Tisdag |
Raggmunk med fläsk & lingonsylt Alt. Fläsk med brunabönor el löksås & kokt potatis NYHET! Nu även stekt fläsk med nävgröt! Klassisk fish n chips serveras med tartarsås, kokta gröna ärtor, citron & pommes frites |
Onsdag |
Flygande Jacob med rostade jordnötter, banan, baconströssel & smörkokt ris Havets Wallenbergare serveras med hemlagat potatismos & hummersås |
Torsdag |
Nattbakad fläskkarré serveras med höstsvampsås & rostade rotfrukter Fiskarhustruns fisksoppa serveras med räkor, crèmefraiche, rostade krutonger & färska örter. Till detta serveras även varje torsdag nystekta pannkakor med grädde & sylt |
Fredag |
Stekt schnitzel med bearnaise, rödvinssås, citron, kapris & pommes frites Rimmad torskfilé serveras med hummersås, bakade tomater, krossat ägg & dillkokt färskpotatis |
Varje dag serveras även en stor varierad salladsbuffé med flera sorters bröd, smör, röror & krämer, egen tappat vatten, kaffe samt hembakad dessert.
Välkomna och smaklig spis önskar vi på Race Course & Färjestad Travbana
Pris: 135 kr per person & Take Away 125 kr
Öppettider: Måndag – Fredag 11:30 – 14:00