{{race.RaceDescription}} {{race.RussRaceDescription}}
{{registration.RaceDescription}} {{registration.RussRaceDescription}}
Meny vecka 24 |
Måndag 12 juni |
Panerad stekt flundrafilé med dillkryddad pommes frites, dansk remouladsås, citron och kokta gröna ärtor Dillkött med kokt färskpotatis och rödbetor |
Tisdag 13 juni |
Raggmunk med fläsk & lingonsylt alt. Fläsk med brunabönor el löksås & kokt potatis Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor, picklad gurka och hp-crème |
Onsdag 14 juni |
Kyckling med thailändsk curry serveras med smörkokt ris & saffransaioli Krämig pasta med lax, gräslök, lime, dill och räkor |
Torsdag 15 juni |
Köttfärslimpa med dillkokt färskpotatis, gräddsås och rårörda lingon. Tomatsoppa med cremé fraiché Vi serverar även kökets hemlagade pannkakor med sylt & grädde |
Fredag 16 juni |
Nattbakad högrev med tryffel- & skogsvampsås, rostade tomater och friterad klyftpotatis Smörbakad torsk med vitvinssås, citron, räkor och dillkokt färskpotatis |
Varje dag serveras även salladsbuffé, smör, bröd,
egen tappat vatten, kaffe samt hembakad dessert.
Pris: 125 kr per person & Take Away 116 kr
Öppettider: Måndag – Fredag 11:30 – 14:00