Välkommen till oktoberfest med V65!

Välkommen till oktoberfest med V65!

Oktoberfest 2024

Oktoberfest är en traditionell tysk ölfestival som firas från slutet av september till början av oktober varje år i München, Bayern. Festivalen har sitt ursprung i bröllopet mellan den bayerske tronföljaren prins Ludvig och prinsessan Therese av Sachsen-Hildburghausen, ett bröllop som ägde rum redan den 12 oktober 1810. Festen som då startade som en bröllopsfest och hästkapplöpning är numera en av världens största folkfester. I Tyskland startar alltid festligheterna sexton dagar före den första söndagen i oktober och firandet lockar människor från hela världen. Denna kväll ska vi festa som tyskarna gör! 

 

 

 

 

 

 

 

Mer information kommer närmare...:)

Publik på plats ute
Publikområdet öppnar 16.30. Det kommer att vara möjligt att parkera bilen på norra drive-in. På publikområdet finns det kiosk som serverar korv, kaffe, dricka, fika och godis. I entrén finns också en spelterminal som ni kan spela på om ni inte spelar digitalt. För att spela digitalt med oss gå in HÄR

Stallbacken
Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2024 på Svensk Travsport, för gratis entré på våra travdagar!

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.