STL-finaler, E3-finaler 2140 m

STL-finaler, E3-finaler 2140 m

Publik på plats

Publikområdet öppnar 12:30. Parkeringsplatser finns även utanför området på "FBK:s" parkering (norra och södra). Husbilar och husvagnar hänvisas till början av Södra parkeringen ("FBK:s", ej drive in). Det är ok om man parkerar så man tar upp 2 p-platser med behöver då bara betala för en men man får inte ställa sig utanför markerat område.

På publikområdet kommer det att finnas flertalet severingsställen både med hamburgare, korv och varmrätt. Under dagen kommer flertalet utlottningar att ske och det kommer att finnas ett barnområde för de små. 

I och med att vi saknar terminaler är det enbart möjligt att spela digitalt För att spela med oss i våra andelsspel, gå in HÄR

Väskförbud

Efter ett beslut från Polismyndigheten införs ett totalförbud mot införsel av väskor (samtliga och oavsett storlek) vid besök. Detta gäller hos oss på V75 och gäller handväskor av alla storlekar, plastpåsar, ryggsäckar och liknande. Detta beslut gäller bl.a vid alla större idrottsevenemang, och undantag kan endast ske i enstaka fall såsom för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen. Undantag får också göras för personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna ska noggrant kontrolleras innan besökaren går in på området och Färjestadstravet tar inget ansvar för förvaring av medhavd väska. 

Barnområdet

Vi håller på och planerar barnområdet för fullt och mer information kommer närmare. 

Restaurangen, alla serveringsställen & paket

Välkomna till vår travrestaurang från klockan 13.00 där 3- och 4-rätters serveras. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor ring restaurangen på 054-29 20 25. Entréingång via restaurangentré (skyltat). På området finns det flertalet serveringsområden med paketering. 

För bokning, meny och mer information, gå in på "BOKA BORD" på denna sida. 

Leda defilering av ett lopp

Är du intresserad av att leda en defilering till ett lopp? Gå in på Tickster och boka din plats, så kontaktar vi dig i god tid för planeringen.

I god tid innan det är dags att köra träffas vi och du får chansen att träffa hästen och tillsammans med en instruktör förbereder du hästen inför kvällens uppgift. I förberedelserna ingår att göra hästen fin, sätta på rätt utrustning och värma upp hästen på stora banan. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta bredvid många av sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en tävlingshäst.

Nu är det bara de sista finjusteringarna kvar innan det är dags för allvar. fortare en bit, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men vi lovar att du är av en annan uppfattning när du sitter bakom hästen.

“Det är så otroligt häftigt att köra 50-60 km/h utan säkerhetsbälte, bakom ett djur. Den känslan av hastighet och spänning har jag bara upplevt på travbanan och där ute kan du bara lita på en - din häst.” Travstjärnan Lutfi Kolgjini ur programmet Sommar i P1.

Vid frågor kontakta Julia (utbildningsansvarig) på 054-292088 alt. 073-4441354.

Stallbacken

Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2024 på Svensk Travsport, för gratis entré på våra travdagar!

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.