Välkommen på lunchtrav!

Välkommen på lunchtrav!

Restaurangen

Vill du se travsport av hög klass och samtidigt avnjuta god mat i restaurangen ska du komma till Färjestadtravet just idag! Se våra hemmaekipage göra upp segern i loppen mot tillresande hästar och kuskar. 

Publik på plats ute

Publikområdet öppnar 10.30 och det är fri entré. Det kommer att vara möjligt att parkera bilen gratis på norra drive-in. Gående går in genom vanliga entrédörren.  

Stallbacken

Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2024 på Svensk Travsport, för gratis entré för dig och en eventuell vän på våra travdagar!

Läsa dagens program

Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.

Leda defilering av ett lopp

Är du intresserad av att leda en defilering till ett lopp? Vid frågor och prisuppgift kontakta Julia (utbildningsansvarig) på 054-292088 alt. 073-4441354.

 

Vad innebär det då?

I god tid innan det är dags att köra träffas vi och du får chansen att träffa hästen och tillsammans med en instruktör förbereder du hästen inför kvällens uppgift. I förberedelserna ingår att göra hästen fin, sätta på rätt utrustning och värma upp hästen på stora banan. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta bredvid många av sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en tävlingshäst.

Nu är det bara de sista finjusteringarna kvar innan det är dags för allvar. fortare en bit, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men vi lovar att du är av en annan uppfattning när du sitter bakom hästen.

“Det är så otroligt häftigt att köra 50-60 km/h utan säkerhetsbälte, bakom ett djur. Den känslan av hastighet och spänning har jag bara upplevt på travbanan och där ute kan du bara lita på en - din häst.” Travstjärnan Lutfi Kolgjini ur programmet Sommar i P1.

Travtur inkl. lunch

Vid frågor eller bokning kontakta oss på 054-29 20 00

Detta ingår:

  • Program & Entré
  • Lunchbuffé
  • Spelvärd
  • Guidad stallbacksvisning

Travturen gäller vid tävlingar, med några få undantag under året.

Tid för samling görs upp vid bokningen. 

Första travloppet går 12:20 och dagens sista lopp cirka 15:30.

Bokningen stänger senast torsdag veckan före.

Åka startbil

Önskar du få vara med om en autostartsupplevelse under en travdag? Ta kontakt med receptionen på 054-29 20 00 för mer information, prisuppgift och bokning.