Välkommen till Unionstravet 2023!

Välkommen till Unionstravet 2023!

I år går Unionstravet av stapeln den 23 september och vi kommer ha besök av Norges och Sveriges bästa hästar! Kom och njut av travsport i världsklass tillsammans med oss!

Nu gör vi den 23 september till en riktig folkfest!

Publik på plats 

Publikområdet öppnar 12:30.

På publikområdet kommer det att finnas flertalet severingsställen både med hamburgare, korv och husman. 

Under dagen kommer flertalet utlottningar och tävlingar att utföras. 

I och med att vi saknar terminaler från 2023 är det enbart digitalt spel som är möjligt på banan. För att spela med oss i våra andelsspel gå in HÄR

Parkering

Parkeringsplatser finns på södra och norra drive-in för 50 kr men de går ej att boka på förhand, utan det är först till kvarn på tävlingsdagen som gäller. Parkeringsplatser finns också utanför området på "FBK:s" parkering (norra och södra).

Barnområdet

Mer information kommer...

Restaurangen - mer information kommer närmare

Välkomna till vår travrestaurang från klockan 13.00. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor ring restaurangen på 054-29 20 25. Entréingång via restaurangentré (skyltat).  

Meny - kommer närmare

Förrätt: 

Huvudrätt:

Efterrätt: 

Café Copiad -mer information kommer närmare

I priset på 299 kr ingår entré till Unionstravet,  plats i Café Copiad för 1 person, 1 dagens husman och program. Begränsat antal platser och först till kvarn. 

Leda defilering av ett lopp

Är du intresserad av att leda en defilering till ett lopp? Gå in på Tickster och boka din plats, så kontaktar vi dig i god tid för planeringen.

I god tid innan det är dags att köra träffas vi och du får chansen att träffa hästen och tillsammans med en instruktör förbereder du hästen inför kvällens uppgift. I förberedelserna ingår att göra hästen fin, sätta på rätt utrustning och värma upp hästen på stora banan. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta bredvid många av sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en tävlingshäst.

Nu är det bara de sista finjusteringarna kvar innan det är dags för allvar. fortare en bit, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men vi lovar att du är av en annan uppfattning när du sitter bakom hästen.

“Det är så otroligt häftigt att köra 50-60 km/h utan säkerhetsbälte, bakom ett djur. Den känslan av hastighet och spänning har jag bara upplevt på travbanan och där ute kan du bara lita på en - din häst.” Travstjärnan Lutfi Kolgjini ur programmet Sommar i P1.

Vid frågor kontakta Julia (utbildningsansvarig) på 054-292088 alt. 073-4441354.

Stallbacken
Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2023 på Svensk Travsport, för gratis entré på våra travdagar!

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.