Välkommen på kvällstrav med V64!

Välkommen på kvällstrav med V64!

Vill du se hög klass på sporten, våra hemmaekipage som gör upp om det mot många tillresande hästar och kuskar ska du komma just ikväll! 

Publik på plats 
Publikområdet öppnar 16.30. Det kommer att vara möjligt att parkera bilen på norra drive-in och kostar 40 kr som kan köpas digitalt eller på plats. På publikområdet finns det kiosk som serverar korv, kaffe, dricka, fika och godis. Vi har också Solsidan öppen där man kan köpa hamburgare och både alkoholfri eller alkoholhaltig dryck.  I entrén finns också en spelterminal som ni kan spela på om ni inte spelar digitalt. För att spela digitalt med oss gå in HÄR

Gäster i restaurangen
Välkomna till vår travrestaurang från klockan 17.00 där a la carte serveras. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor, meny och bokning ring restaurangen på 054-29 20 25 eller tryck i högermenyn på boka bord för att komma till restaurangsidan. 

Leda defilering av ett lopp

Är du intresserad av att leda en defilering till ett lopp? Gå in på Tickster och boka din plats, så kontaktar vi dig i god tid för planeringen.

I god tid innan det är dags att köra träffas vi och du får chansen att träffa hästen och tillsammans med en instruktör förbereder du hästen inför kvällens uppgift. I förberedelserna ingår att göra hästen fin, sätta på rätt utrustning och värma upp hästen på stora banan. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta bredvid många av sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en tävlingshäst.

Nu är det bara de sista finjusteringarna kvar innan det är dags för allvar. fortare en bit, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men vi lovar att du är av en annan uppfattning när du sitter bakom hästen.

“Det är så otroligt häftigt att köra 50-60 km/h utan säkerhetsbälte, bakom ett djur. Den känslan av hastighet och spänning har jag bara upplevt på travbanan och där ute kan du bara lita på en - din häst.” Travstjärnan Lutfi Kolgjini ur programmet Sommar i P1.

Vid frågor kontakta Julia (utbildningsansvarig) på 054-292088 alt. 073-4441354.

En helkväll nära travsporten på vår travtur inkl. mat

Detta ingår:

  • Program & Entré
  • Kvällens varmrätt
  • Spelvärd
  • Guidad stallbacksvisning

Travturen gäller vid tävlingar, med några få undantag under året.

Kl. 17.00 samlas er grupp i vår entré. Där anmäler ni er i vår Informationsdisk. Därefter kommer våra guider ta hand om er och informerar er om vad som händer under kvällen.

Första travloppet går cirka 18.15 – 18.30 och kvällens sista lopp cirka 21.30 – 21.50, beroende på vilken tävlingsdag ni kommer.

Bokningen stänger senast torsdag veckan före.

Har ni allergier eller andra önskemål så skriv detta i kommentarsfältet när ni bokar i Tickster.

Vid frågor kontakta oss på 054-29 20 00.

Åka startbil
Önskar du få vara med om en autostartsupplevelse under en travdag? Ta kontakt med receptionen på 054-29 20 00 för mer information och bokning. 

Stallbacken
Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2023 på Svensk Travsport, för gratis entré på våra travdagar!

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.