Välkommen på Långfredagstrav med V75!

Välkommen på Långfredagstrav med V75!

Publik på plats

Publikområdet öppnar 11:30. Drive-in finns på södra och norra sidan av travbanan och det är först till kvarn på travdagen som gäller. Parkeringsplatser finns även utanför området på "FBK:s" parkering (norra och södra). På publikområdet kommer det att finnas flertalet severingsställen både med hamburgare, korv och varmrätt. Under dagen kommer flertalet utlottningar att ske och det kommer att finnas ett barnområde för de små. 

I och med att vi från och med 2023 saknar terminaler är det enbart möjligt att spela digitalt För att spela med oss i våra andelsspel, gå in HÄR

Barnområdet

I år kommer vi till exempel ha ett mycket större barnområde jämfört med vad vi brukar, med fler aktiviteter och nya samarbetspartners och hittills har vi Jumpyard, Kandyz, Brigadmuseet, Nöjesbolaget och Karlstad Fotboll klara. Det blir ponnykörning, fiskdamm, hoppborg och hinderbana och det kommer finnas både marknadsgodis och munkar/churros att köpa på plats.

Som vanligt inleds Långfredagstravet med påskparad, där travskolans ponnys och kuskar är utklädda.

Restaurangen, alla serveringsställen & paket

Välkomna till vår travrestaurang från klockan 12.00 där 3- och 4rätters serveras. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor ring restaurangen på 054-29 20 25. Entréingång via restaurangentré (skyltat). På området finns det flertalet serveringsområden med paketering. 

För bokning, meny och mer information, gå in på "BOKA BORD" på denna sida. 

Leda defilering av ett lopp

Är du intresserad av att leda en defilering till ett lopp? Gå in på Tickster och boka din plats, så kontaktar vi dig i god tid för planeringen.

I god tid innan det är dags att köra träffas vi och du får chansen att träffa hästen och tillsammans med en instruktör förbereder du hästen inför kvällens uppgift. I förberedelserna ingår att göra hästen fin, sätta på rätt utrustning och värma upp hästen på stora banan. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta bredvid många av sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en tävlingshäst.

Nu är det bara de sista finjusteringarna kvar innan det är dags för allvar. fortare en bit, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men vi lovar att du är av en annan uppfattning när du sitter bakom hästen.

“Det är så otroligt häftigt att köra 50-60 km/h utan säkerhetsbälte, bakom ett djur. Den känslan av hastighet och spänning har jag bara upplevt på travbanan och där ute kan du bara lita på en - din häst.” Travstjärnan Lutfi Kolgjini ur programmet Sommar i P1.

Vid frågor kontakta Julia (utbildningsansvarig) på 054-292088 alt. 073-4441354.

Stallbacken
Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2023 på Svensk Travsport, för gratis entré på våra travdagar!

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.