Välkommen på Långfredagstrav med V75!

Välkommen på Långfredagstrav med V75!

Påskgubbar och påskgummor

Alla barn som kommer utklädda till Långfredagstravet och där föräldrarna registrerar sig på Tickster får komma in gratis på området! Självklart får de ta med sina föräldrar in....mer info kommer närmare.  

Publik på plats

Publikområdet öppnar 11:30. Drive-in finns på södra och norra sidan av travbanan och det är först till kvarn på travdagen. Parkeringsplatser finns även utanför området på "FBK:s" parkering (norra och södra). På publikområdet kommer det att finnas flertalet severingsställen både med hamburgare, korv och husman. Under dagen kommer flertalet utlottningar att ske och det kommer att finnas ett barnområde för de små. 

I och med att vi från och med 2023 saknar terminaler är det enbart möjligt att spela digitalt För att spela med oss i våra andelsspel, gå in HÄR

Barnområdet

Mer information kommer närmare...

Restaurangen

Välkomna till vår travrestaurang från klockan 12.00 där 3-rätters serveras. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor ring restaurangen på 054-29 20 25. Entréingång via restaurangentré (skyltat). För bokning, gå in på "BOKA BORD" på denna sida. 

Meny - kommer närmare

Förrätt: 

Huvudrätt: 

Efterrätt: 

Café Copiad 

I priset på 299 kr ingår entré till Långfredasgtravet,  plats i Café Copiad för 1 person, 1 dagens husman och program. Begränsat antal platser. För bokning, gå in på "BOKA BORD" på denna sida. 

Leda defilering av ett lopp

Är du intresserad av att leda en defilering till ett lopp? Gå in på Tickster och boka din plats, så kontaktar vi dig i god tid för planeringen.

I god tid innan det är dags att köra träffas vi och du får chansen att träffa hästen och tillsammans med en instruktör förbereder du hästen inför kvällens uppgift. I förberedelserna ingår att göra hästen fin, sätta på rätt utrustning och värma upp hästen på stora banan. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta bredvid många av sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en tävlingshäst.

Nu är det bara de sista finjusteringarna kvar innan det är dags för allvar. fortare en bit, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men vi lovar att du är av en annan uppfattning när du sitter bakom hästen.

“Det är så otroligt häftigt att köra 50-60 km/h utan säkerhetsbälte, bakom ett djur. Den känslan av hastighet och spänning har jag bara upplevt på travbanan och där ute kan du bara lita på en - din häst.” Travstjärnan Lutfi Kolgjini ur programmet Sommar i P1.

Vid frågor kontakta Julia (utbildningsansvarig) på 054-292088 alt. 073-4441354.

Stallbacken
Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort för 2023 på Svensk Travsport, för gratis entré på våra travdagar!

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.