22 november, 2022

Välkommen på lunchtrav med V4!

Publik på plats 
Publikområdet öppnar 10.30. Det kommer att vara möjligt att parkera bilen på norra drive-in. Gående går genom vanliga entrédörren. I entren finns det kiosk som serverar korv, kaffe, dricka, fika och godis. Utanför kiosken finns också en spelterminal som ni kan spela på. I och med att vi enbart har en terminal är det digitalt spel som ändock rekommenderas. För att spela med oss gå in HÄR

Glöm ej ditt vaccinationsintyg om du önskar att komma in på publikområdet och är över 18 år. Finns det skäl till att ej vaccination har skett kan läkarintyg som styrker detta tas med och visas upp.

Gäster i restaurangen Boka din plats i restaurangen genom att trycka på länken ovan!
Välkomna till vår travrestaurang från klockan 11.00 där buffé serveras. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. Vid frågor ring restaurangen på 054-29 20 25. OBS! Parkering utanför området om ej vaccinationsintyg visas upp vid norra drive in. Entréingång via restaurangentré (skyltat).  

Stallbacken
Hästägare är återigen välkomna på stallbacken efter att restriktionerna släpptes den 29 september. Glöm inte hästägarkortet! 2020 års märkning är giltigt tills Svensk Travsport kommer med information om nya kort.

Aktuella restriktioner, tryck på bilden nedan. 

Läsa dagens program
Dagens program finns att läsa genom att klicka i högermenyn.