Välkommen på årets tjejkväll!

Välkommen på årets tjejkväll!

Varför inte samla ihop tjejgänget och spendera kvällen tillsammans med oss?!

Gäster i restaurangen 
Välkomna till vår tjejkväll i travrestaurang från klockan 17.00! För att få en plats på tjejkvällen behövs det först göras en bokning i Tickster av antal biljetter, tryck på knappen "köp biljetter" till höger. För att även få sitta med önskat sällskap behöver man uppge det i bokningen i Tickster om inte en person i sällskapet köper allas biljetter. Vid frågor/funderingar kontakta restaurangen på 054-292025.

Kvällen påbörjas med en välkomstdrink och från och med 18.00 tar Kristofer "Fölet" Jakobsson oss igenom kvällen som kommer att bestå av trav - där han kommer att berätta allt från varför kallbloden har speciella namn till varför man väljer olika sulky. Mängder av priser kommer att lottas ut under kvällen och som om det inte vore nog kommer en trerätters meny att serveras samt fantastisk travsport att visas. I och med att det ej finns spelluckor kvar (bara en i vår entré) kommer det att finnas ett gäng spelvärdar, som hjälper er med spelet på mobiltelefonen, om ni önskar. 

Meny på tjejkvällen
Förrätt 
Burrata på salladsbädd med ugnsbakad tomat  
Huvudrätt
Gösfilé serveras med potatiskaka & toppas med sandefjordsås 
Efterrätt
Mördegstartlett med lemon curd & italiensk maräng 

Sponsorer till tjejkvällen (kommer att uppdateras löpande)

Myshkin
Löfbergs 
Kardemumma
Helmia
Travskolan
Selma spa
VANA spa
Syster C
Hemmakväll
Wella
Blomsterlandet Kalenius
Lola´s salong
Binderiet

Publik på plats ute (öppet från kl. 16:30) 
Publikområdet öppnar 16.30. Det kommer att vara möjligt att parkera bilen på norra drive-in och kostar 40 kr. På publikområdet finns det kiosk som serverar korv, kaffe, dricka, fika och godis. I entrén finns också en spelterminal som ni kan spela på om ni inte spelar digitalt. För att spela digitalt med oss gå in HÄR

Män på plats som vill sitta i restaurangdelen 
I och med att alla tjejer/kvinnor har fyllt travrestaurangen plus att vi har Helge Solo bokat får vi snällt be er som brukar att sitta i restaurangen att tillbringa kvällen i Callit med möjlighet att se travet på storbild samt gå ut på vår lilla terass. För att boka era platser ring 054-292025. 

Stallbacken
Hästägare är välkomna på stallbacken! Glöm inte att ladda ner ditt ST-/hästägarkort på Svensk Travsport för gratis entre på våra travdagar!

Läsa dagens program
Våra program upprättas en vecka innan dagens tävling och finns att läsa HÄR

Spela med oss
För att spela med oss gå in HÄR