8 november, 2021

Välkommen!

Varför inte samla ihop tjejgänget och spendera kvällen tillsammans med oss?!

Gäster i restaurangen 
Välkomna till vår tjejkväll i travrestaurang! För att få en plats på tjejkvällen behövs det först göras en bokning i Tickster av antal biljetter, tryck på knappen "köp biljetter" till höger. För att även få sitta med önskat sällskap behöver man (efter bokning i Tickster) kontaka restaurangchef Nina Karlsson genom att trycka på knappen "Boka bord" eller ringa 054-29 20 25.

Under kvällen kommer underhållningen bestå av ett ABBA-tribute band ”ABBA here we go again”. Garderob kommer att visa oss vinterns nyheter på kvällens modevisning och mängder av priser kommer att lottas ut. Som att det inte var nog kommer en trerätters att serveras samt fantastisk travsport att visas. I och med att det ej finns spelluckor kvar kommer det att finnas ett gäng spelvärdar, som hjälper er med spelet på mobiltelefonen, om ni önskar.

Meny på tjejkvällen
Förrätt 
Garzpacho med vitlökskrutonger
Huvudrätt
Ankbröst med rödvinsky potatiskaka och smörstekt brysselkål
Efterrätt
Rabarberparfait med jordgubbar

 

Publik på plats (öppet från kl. 16:30) 
Det kommer att vara möjligt att parkera bilen på norra drive-in. Gående går genom vanliga entrédörren. Boka din gratisentré genom att trycka på bilden ovan. Alla ska boka, även de med kort. 

Män på plats som vill sitta i restaurangdelen 
I och med att alla tjejer/kvinnor har fyllt travrestaurangen får vi snällt be er att tillbringa kvällen i Helge solo, om ni vill sitta i restaurangbyggnaden. För att boka era platser tryck på bilden ovan och boka er plats samt ring Nina på 054-292025. 

Läsa dagens program
Våra program upprättas en vecka innan dagens tävling och finns att läsa HÄR

Spela med oss
För att spela med oss gå in HÄR