21 juni, 2021

Lunchtrav med restauranggäster och publik

Välkommen till dagens tävling!

Gäster i restaurangen
Välkomna till vår travrestaurang. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. För att se dagens meny och boka bord, se till höger. I och med att vi måste hålla isär restauranggäster och publik måste restauranggästerna parkera utanför travbanan. Det är alltså inte möjligt att använda drive-in parkeringarna. Vi har också ett begränsat antal i restaurangen och därav är det först till kvarn och Nina kommer att bekräfta om ni har fått platser eller ej. 

Publik på plats
Vi kommer att kunna ta emot 100 stycken i publik under dagen. Entré för både gående och bilar är vid Norra drive-in och det är först till kvarn, i och med begränsningen i antal. Anki kommer att bekräfta om ni har fått platser eller ej. Fortsatta lättnader i restriktioner kan ni följa på våra sociala medier, hemsidan och i program. 

Stallbacken
Endast tränare, kuskar/ryttare, hästskötare, hästtransportörer, funktionärer, media och ackrediterade fotografer samt vår personal får vistas på vår stallbacke under tävlingarna. Travbutiken håller också öppet som vanligt under tävlingarna för de aktiva.

Läsa dagens program
Våra program upprättas en vecka innan dagens tävling och finns att läsa HÄR