3 juli, 2021

E3-finaler med restauranggäster och publik

Välkomna till dagens tävling!

Gäster i restaurangen

Välkomna till vår travrestaurang. Här kan ni avnjuta förstaklassig mat i en spännande miljö. Inta din måltid med panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på våra tre etage. För att se dagens meny och boka bord, se till höger. I och med att vi måste hålla isär restauranggäster och publik måste restauranggästerna parkera utanför travbanan. Det är alltså inte möjligt att använda drive-in parkeringarna. Vi har också ett begränsat antal i restaurangen och därav är det först till kvarn och Nina kommer att bekräfta om ni har fått platser eller ej. 

Under rådande omständigheter är det möjligt att sitta max fyra personer vid varje bord. På tävlingsdagen serveras en trerätters för 645 kronor. 

Publik på plats
Vi planerar för att kunna ta emot 600 stycken i publik under kvällen, i och med eventuella ändrade restriktioner från och med 1 juli. Entré för både gående och bilar är vid Norra drive-in och det är först till kvarn, i och med begränsningen i antal. I och med att alla på publikplats ska hålla avstånd kommer två serveringsställen samt kiosk att vara öppna, men vi kommer tyvärr inte kunna ha de aktiviteter och underhållning som vi brukar ha en V75-dag. 

Stallbacken
Endast tränare, kuskar/ryttare, hästskötare, hästtransportörer, funktionärer, media och ackrediterade fotografer samt vår personal får vistas på vår stallbacke under tävlingarna. Travbutiken håller också öppet som vanligt under tävlingarna för de aktiva.

Läsa dagens program
Våra program upprättas en vecka innan dagens tävling och finns att läsa HÄR

Köp en andel och vinn tillsammans!
Vill du vara med på dagens spel? Vi har flera andelsspel till dagens V75. Andelarna kostar från 50 kronor och uppåt. Gå in på LÄNKEN för att spela med oss. Ombudsavgiften går oavklarat till Travskolan, så att fler i alla åldrar får uppleva hästar.