Travrestaurangen

Välkommen till vår Travrestaurang!

På vår restaurang kan du avnjuta förstklassig mat i spännande miljö. Inta din måltid med en panoramautsikt över hela banan, oavsett vart du befinner dig på de tre etagen. Vi har VIP-bås med glasväggar integrerade i restaurangen och egen skärm på bordet men också en travlounge med stora TV-apparater. 

 

Observera att det finns restriktioner att ta hänsyn till:
  • Vanligtvis har vi 450 platser i restaurangen men för att säkerhetsställa ett smittsäkert restaurangbesök och för att följa de restrektioner som finns för restaurangverksamhet har vi begränsat antal platser, därav först till kvarn.

  • Stallbacken är en strikt arbetsplats endast öppen för kuskar, tränare, skötare, transportörer och funktionärer.

  • Publikplats är öppen för 600 stycken men man kan ej gå mellan restaurangen och publikplats, i och med rådande restriktioner. Det är endast tillåtet med nödvändig rörelse i restaurangen. All servering sker vid borden. Totoluckor kommer att vara stängda.

  • Parkering för restauranggäster får endst ske utanför travbanan, alltså ej drive-inparkeringarna. Detta för att restauranggäster ej skall ses som publik. 

  • Betalalning sker på plats & du behöver endast att ha en bokning för att kunna passera in i restaurang.

  • För att säkerhetsställa ett smittsäkert restaurangbesök kommer specifik entré att finnas bredvid huvudentrén och vidare till restaurangen. Vi ser gärna att sällskapet kommer samlat och glöm inte att hålla avstånd till övriga sällskap.

 

Bokningsförfrågan

Är du sugen på att både äta gott och titta på trav live?!

Gå in och gör en bokningsförfrågan för att inte missa dina platser i restaurangen. 

Gör din förfrågan här!